voorwaarden

Privacy, Copyright en Disclaimer

Onderstaande is van toepassing op de pagina's die u thans bekijkt en de lessen of consulten waaraan u deelneemt. Door de website en de pagina's te gebruiken of een consult of les af te nemen, stemt u in met het privacybeleid, copyright en deze disclaimer.

 

Copyright

De inhoud van deze website, webpagina's en andere dragers, zoals handouts, presentatie materiaal etcetera, zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten berusten bij Sonja Verhoef Hondentraining. Alle inhoud, inclusief videoclips, film- en fotomateriaal, met uitzondering van Lisa Nilsson's artwork, zijn eigendom van Sonja Verhoef Hondentraining. Het is niet toegestaan om enige inhoud te gebruiken, verspreiden, openbaar te tonen, publiceren of vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Daarnaast is het niet toegestaan om tijdens de lessen, consulten of workshops enige audio- visuele- of audiovisuele opnames te maken zonder voorafgaande toestemming van de gedragstherapeut en/of instructeur.

 

Disclaimer

De inhoud van de website is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch de eigenaar aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Privacy

U kunt deze website bezoeken zonder mee te delen wie u bent en zonder mij enige informatie over u te verschaffen. Er zijn echter situaties  waarbij ik informatie van u nodig heb, bijvoorbeeld om met u te corresponderen of een inschrijving te verwezelijken. Deze gegevens worden opgeslagen in een database die uitsluitend ten behoeve van Sonja Verhoef Hondentraining beschikbaar worden gesteld.

De website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites en providers waar zij van afkomstig zijn. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld waar wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment uw schriftelijk verzoek indienen om uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

 

- Privacy, Copyright en Disclaimer, versie 2 - 16 september 2013-

Sonja Verhoef Hondentraining

KvK-nummer 56452179
BTW-nummer NL 1837 832 19B01
IBAN NL18RABO0174109784
BIC RABONL2U
   
Certificering Alpha, Martin Gaus, BAT
Accreditatie SPPD
Aangesloten bij Fed. Hondensport Ned.