testimonial

Wat zeggen anderen over Coachjehond!


Uiteraard zijn we erg blij met een positieve referentie. Dit is voor ons belangrijk om anderen te laten zien waar we voor staan. Uiteraard zijn kritische referenties ook welkom. Hiermee kunnen we ons blijven verbeteren. Wil jij je mening geven over Coachjehond?

Met onze Hovawart pup, Joris, kwamen wij “op les” bij Sonja. Wat ons betreft een absolute aanrader. Wat een aandacht voor het baasje en de hond, echt super. Allereerst kwam er een intake met de baasjes, wij hebben al eerder met onze andere honden getraind, maar een persoonlijk intake gesprek hadden wij nog nooit meegemaakt. Voorts plant Sonja een theorie avond voor aanvang van de praktijklessen, heel helder en duidelijk en je ontvangt een hand-out waar je, voor jouw belangrijke zaken kunt bijschrijven. De praktijk lessen zijn ook prima, heel fijn dat de puppy lessen 2 x per week zijn. Dit lijkt veel, maar bleek echt nodig te zijn bij puppy’s die heel snel leren. Voorts hebben wij nog twee lesrondes gevolgd en hebben nu een vrolijke puber, die goed luistert. Wij gaan nu zelf verder op de ingeslagen weg en komen zeker terug mocht er ooit weer een puppy komen. P.S. de trainingsruimte is echt heel mooi en hygiënisch, fijn voor een puppy en baasje om binnen in een fijne ruimte te kunnen trainen.
 
Verzenddatum: 03 January 2017
Ingevuld door: Marieke & Jan van der Zwet
Maandagavond naar de lezing over Socialiseren geweest. Wat mij betreft een absolute aanrader! Boeiend en levendig van begin tot eind. Zeer goed verzorgd met duidelijke sheets en verhelderend beeldmateriaal. Nu eens geen lamme arm van het meeschrijven, alleen een paar aanvullende aantekeningen gemaakt, want we kregen een mooi uitgevoerd naslagwerk om mee naar huis te nemen. Een stukje bevestiging gekregen dat ik het nog niet zo slecht doe....met mijn eigen honden en in mijn begeleiding van cursisten, maar ook een aantal waardevolle aanvullingen gehoord! Dankjewel Sonja Verhoef het was fijn om naar je te luisteren!
 
Verzenddatum: 22 October 2015
Ingevuld door: Carolien Groenewegen-Luijkx
Bedankt Sonja .Geweldige interessante Bat lezing. We zijn er helemaal enthousiast van geworden! Gelijk de workshop in Noordwijk gedaan, we hadden al een beetje voorkennis. Top om zo in een groepje te oefenen en met elkaar te leren. Echt aan te raden. Ik leer Yana steeds beter- lezen!
 
Verzenddatum: 29 March 2015
Ingevuld door: Marion Bakkes
Ik ben met Tess bij Sonja begonnen met speuren en ben toen overgestapt op het apporteren.
Na 1 seizoen gaan we nu verder.
Het wordt allemaal langzaam en heel zorgvuldig opgebouwd en dat is voor een onzekere hond als Tess alleen maar heel fijn.
Ze vindt het geweldig en is elke zaterdagochtend klaar om naar de les te gaan. Als ik de tas pak is ze niet meer bij me weg te slaan.
Nog 1 week en dan mogen we weer.
We hebben er weer zin in en zijn ook erg blij dat we een uurtje later mogen.
 
Verzenddatum: 28 December 2014
Ingevuld door: Saskia Knuyt
Tijdens het MegaHondenweekend 2014 de workshop " apporteren" gevolgd bij Sonja.
Een enorme positieve ervaring voor de honden en hun baasjes.
De oefeningen werden in kleine stapjes opgebouwd, waardoor iedereen succeservaringen op kon doen! Knap hoe iedere combinatie op eigen niveau aan het werk kon gaan.
Jammer dat we te ver weg wonen om wekelijks samen verder te oefenen, maar we blijven hopen op een hernieuwde kennismaking in de toekomst!
 
Verzenddatum: 28 December 2014
Ingevuld door: Joyce van Asselt
Tijdens de "gewone" lessen vroeg Sonja of we zin hadden te gaan apporteren. Apporteren? Je gooit iets, je zegt apport! en je hond gaat dat dan halen. Zoiets. Nou, "zoiets" bleek een geweldige training te zijn, elke keer ergens anders, met veel afleiding ( een kakelende kip en gaan liggen op commando bleek opeens een groot probleem). Wat zijn we ver gekomen, de afgelopen paar jaar!
Voor speuren geldt hetzelfde: concentratie is moeilijk,maar het lukt steeds beter!
En misschien leer ik ooit goed te zien wat Jenne aangeeft.
Het belangrijkste is dat we er allebei héél véél plezier aan beleven!
En dan zeker niet te vergeten: de vuurwerktraining! Sonja, dankzij jouw intensieve begeleiding hadden we nooit bereikt dat Jenne zelfs na de behoorlijk harde knal van de dummyshooter niet weg wil vluchten maar de dummy wil halen! Leuk zal ze vuurwerk en onweer nooit vinden, maar het is goed beheersbaar.Super!!
 
Verzenddatum: 26 December 2014
Ingevuld door: els mulder
Catootje en wij hebben al heel veel cursussen gedaan bij Sonja. Sociale huishond, apporteren en nu snuffelen en speuren. En wat hebben we een hoop geleerd over het ‘lezen’ en de omgang met onze drukke Parson Jack Russell terriër die op alle prikkels reageert. De aard van het beestje blijft maar wij weten er nu beter weg mee.
Catootje kan alles, maar met het snuffelen en speuren hebben we eindelijk haar talent gevonden. Dikke lol voor haar en voor ons en nu gaan we zelfs speuren op verharde ondergrond. We zien weer uit naar gezellige lessen waarin hard gewerkt wordt, zelfs als het regent!

Sjoerd Visser en Anja van Bourgondiën.
 
Verzenddatum: 25 December 2014
Ingevuld door: Anja van Bourgondiën
In augustus zijn Yana en ik met speuren bij Sonja gestart. Super om zo met je hond bezig te zijn. We leren elkaar steeds beter kennen.......lekker samenwerken helemaal leuk. In januari starten we met apporteren, we willen weer een nieuwe uitdaging aangaan. Yana is een angstige hond en onder de begeleiding van Sonja hebben we veel geleerd en hebben we alle vertrouwen in haar kennis en begeleiding.
 
Verzenddatum: 24 December 2014
Ingevuld door: Marion Bakkes
Wat heb ik met Dirk veel plezier gehad de afgelopen jaren, soms wat downs maar vooral ups. Door het enthousiasme en duidelijke uitleg van Sonja en Berrith hebben we veel l geleerd en ik heb mijn hond nog beter leren kennen. Het was ook altijd heel gezellig voor tijdens en na de lessen. Helaas wordt Dirk nu wat te oud voor het apporteren, dus afgelopen maand hebben we de laatste apporteertraining gehad. Gelukkig kunnen we nog wel bij coach je hond aan de slag blijven, we gaan nu een cursus snuffelen en speuren doen, ik ben heel benieuwd!
 
Verzenddatum: 24 December 2014
Ingevuld door: Mariëlle van der Salm

Sonja Verhoef Hondentraining

KvK-nummer 56452179
BTW-nummer NL 1837 832 19B01
IBAN NL18RABO0174109784
BIC RABONL2U
   
Certificering Alpha, Martin Gaus, BAT
Accreditatie SPPD
Aangesloten bij Fed. Hondensport Ned.