Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Apporteerweekend 2018 - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Apporteerweekend 2018
In dit leuke en afwisselende apporteerweekend ga je dan weer individueel aan de slag en dan weer en in 2-tallen en 3-tallen. In diverse workshops met elk hun eigen thema, leer jij de volgende stappen in de opbouw van het apporteren aan je hond. Je krijgt tips hoe je thuis verder kunt trainen om je hond naar het volgend level te brengen. Neem gerust pen en papier mee zodat je alle tips en opbouw op kunt schrijven om thuis toe te passen.
Maar bovenal…..het wordt ook dit jaar weer een geweldig leuk en gezellig weekend met leuke én uitdagende proeven!

Programma:

zaterdag 15 september
10:00 – 12:00 uur: workshop Markeren
12:00 uur picknick lunch in het bos
14:00 – 16:30 uur: workshop Dirigeren
20:00 – 22:30 uur workshop Nachtzoeken

zondag 16 september
10:00 – 12:00 uur: werkproeven: “Dexelse Apporten”
12:00 uur picknick lunch in het bos
14:00 – 16:30 uur: workshop “ik voel nattigheid”

Voorkennis:
– je hond kan een dummy op afstand van 50 meter ophalen en redelijk netjes terugbrengen.
– je weet hoe je op een positieve manier je hond traint, juist als het even niet lukt. Dit laatste is een absolute  voorwaarde om mee te kunnen (blijven) doen met de onderdelen.
– je hond is redelijk watervrij en zwemt door eenvoudige slootjes.
Heb je twijfel of je hond mee kan doen? Neem contact met me op zodat we kunnen overleggen of dit weekend ook voor jouw hond geschikt is!

Verdere informatie:
Boek voor 1 juli en ontvang direct 10 euro vroegboek-korting!
Zodra je ingeschreven bent, krijg je toegang tot de Membership-pagina “Apporteerweekend 2018”. In de aanloop naar het weekend komt daar meer informatie over de exacte locaties op Texel waar de workshops plaatsvinden.

We hebben er zin in!!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant