Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Basiscursus dinsdag - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op: ivm de Corona maatregelen bestaat de basiscursus uit 8 praktijklessen van 45 minuten in groepjes van max 4 deelnemers. Je traint 1x per week in de hondenschool.
Thuis train je 3 x per dag 5 – 10 minuten. De oefeningen zijn beschikbaar in online instructie video’s.

Let op: als je hond nog niet eerder met een groepsles bij Coachjehond heeft meegedaan, dan boek je ook de voorbereidende, individuele les. Deze les plannen we samen en valt ruim voor de datum van Les 1.

Data:
Les 1: dinsdag 14 juli om 19:00 uur
Les 2: dinsdag 21 juli om 21:00 uur (andere tijd!)
Les 3: dinsdag 28 juli om 19:00 uur
Dinsdag 4 augustus geen les
Les 4: dinsdag 11 augustus om 19:00 uur
Les 5: dinsdag 18 augustus om 19:00 uur
Les 6: dinsdag 25 augustus om 19:00 uur
Les 7: dinsdag 1 september om 19:00 uur
Dinsdag 8 september geen les
Les 8: dinsdag 15 september om 19:00 uur

Bovenstaande data sta je ingeroosterd voor training. Als je een les niet kunt, kun je in de groepsapp een voorstel doen om te ruilen met iemand uit de parallel groep. Lukt dat niet, kom dan sowieso meekijken. Omdat we met kleine groepen werken, is het alleen mogelijk om een les in te halen als er in de corresponderende les een plek vrijgekomen is.

Meenemen:
Hieronder vind je alvast de belangrijkste dingen die je elke praktijkles meeneemt naar de hondenschool:
– gewone halsband of tuigje (geen slipketting)
– gewone lijn van 1.80 m (geen uitrollijn)
– 1 of 2 lievelingsspeeltjes
– veel superkleine beloningen. (zo klein dat je hond ze vrij snel doorslikt)
– een lekker botje of gevulde Kong

Belangrijk: Laat je hond voor de les uit in je eigen wijk en zorg dat hij zijn laatste maaltijd minimaal 1,5 uur voor de autorit gegeten heeft om maagproblemen te voorkomen.

Wil je zorgen dat je hond aangelijnd uit de auto komt? Het is niet toegestaan om honden op het terrein los te laten lopen.
Je kunt parkeren in de Coachjehond-parkeervakken voor de deur of in de parkeervakken in de wijk. We hebben de afspraak dat onze cursisten niet bij andere bedrijven parkeren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant