Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Basiscursus vrijdag - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op: ivm de Corona maatregelen bestaat de basiscursus uit 8 praktijklessen (45 minuten) in groepjes van max 4 deelnemers.
Je traint 1x per week in de hondenschool.

Je vlieguren maak je thuis: je traint 3 x per dag 5 – 10 minuten zodat jij en je hond de oefeningen goed in de vingers krijgen.
De oefeningen zijn online beschikbaar in instructie video’s zodat je verder kunt trainen met het volgende deel van de oefening.
In de les krijg je weer nieuwe oefeningen en uitbreidingen

Let op: als je hond nog niet eerder met een groepsles bij Coachjehond heeft meegedaan, dan boek je ook de voorbereidende, individuele les. Deze les plannen we samen en valt ruim voor de datum van Les 1.

Data:
Les 1: vrijdag 11 september om 12:00 uur
Les 2: vrijdag 18 september om 12:00 uur
Les 3: vrijdag 2 oktober om 12:00 uur
Les 4: vrijdag 16 oktober om 12:00 uur
Les 5: vrijdag 6 november om 12:00 uur
Les 6: vrijdag 20 november om 12:00 uur
Les 7: vrijdag 11 december om 12:00 uur
Les 8: vrijdag 18 december om 12:00 uur

Bovenstaande data sta je ingeroosterd voor training. Als je een les niet kunt, kun je in de groepsapp een voorstel doen om te ruilen met iemand uit één van de parallel groepen.
Omdat we met kleine groepen werken, is het alleen mogelijk om een les in te halen als er in een andere groep een plek vrijgekomen is.

Cursusinformatie:
Alle algemene cursusinformatie, zoals wat je meeneemt naar elk les, vind je na inschrijving bij:
Mijn Account > Memberships  > MBC Cursusinformatie.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant