Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 BAT/gedragsdag september - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Blaft jouw hond of valt jouw hond uit naar andere honden? Is jouw hond bang voor andere honden?

Wil je je hond op een vriendelijke manier leren hoe hij het ook anders kan doen?
Dan is deze BAT/gedragsdag misschien iets voor jou!

Ochtend programma: lezingen
08:30 uur: lezing veiligheid en ‘de puzzel van onderliggende oorzaken’
09:50 uur: pauze met koffie/thee
10:00 uur: lezing lichaamstaal en inwerking via de riem
11:30 uur: mini workshop
12:15 uur: vragen & samenvatting ochtenddeel

12:30 – 13:30 uur pauze

Middagprogramma: clinics
13:30 uur: demo + zelf oefenen combinatie 1 + 2
14:00 uur: demo + zelf oefenen combinatie 3 + 4
14:30 uur: oefenen met diverse settings en verschillende oefeningen, waarbij alle combinaties steeds 15 – 30 minuten aan bod komen.
Als je in dit blok niet aan de beurt bent, kun je onbeperkt koffie/thee pakken terwijl je meekijkt of zelf een mentale pauze inlast. 😉
16:00 uur: samenvatting & vragen
17:00 uur: afsluiting

Inhoud:
Deze dag is bedoeld voor hondeneigenaren om je op weg te helpen met kennis en praktijk. De kennis gaat enerzijds over het waarom doet mijn hond dit. Anderzijds het hoe los ik het op. Daarvoor gebruik ik diverse methodes en invalshoeken, oa haptonomie, begrenzing, clickertraining, BAT en andere vriendelijke gedragstechnieken. In de praktijk gaan we oefenen en we kijken wat we tegenkomen.
Tijdens deze dag staat observeren centraal: wat doet mijn hond, wat is mijn onbewuste reactie, wat is het effect, hoe kan het anders?
Daarvoor is het belangrijk dat je open en met respect naar je hond, je zelf en je mede deelnemers durft te kijken. Leren en ontwikkeling is soms best lastig, maar ook ontzettend gaaf.

Tickets:

 • Er zijn 4 dagtickets met hond. In de ochtend is je hond er niet bij. Zorg dat je in de middag een helper hebt die buiten/bij de auto/in de andere hal met je hond kan wandelen en hem kan laten ontspannen. Voor deze tickets schrijf je je in per deelnemende hond. Lees ook de voorkennis goed door om teleurstelling te voorkomen.
 • Er zijn 2 dagtickets zonder hond. Deze dag volg je zonder hond. Je volgt alle lezingen en workshops en stelt gerichte vragen over de hond en het gedrag waar je vooraf een video van hebt ingestuurd. Lees ook de voorkennis. Voor deze tickets schrijf je je in per aanwezig persoon.
 • Er zijn 6 tickets voor het ochtenddeel. Je volgt de lezingen en de mini-workshop. Deze dag is bedoeld voor hondeneigenaren die meer willen leren over het gedrag van hun hond. Voor deze tickets schrijf je je in per aanwezig persoon.

Voorkennis:

 • Als je twijfelt of je hond geschikt is voor deze dag, stuur dan vóór je inschrijving een Whatsapp met een korte video van het gedrag waar je aan wilt werken (geen risicovolle situaties opzetten!)
 • Je hond raakt niet gespannen van de autorit naar de locatie en is niet reactief naar mensen.
 • Je hond kan rustig blijven in een vreemde omgeving (in een bench of iets dergelijks) terwijl jij af en toe uit zicht bent en iemand anders bij je hond blijft.
 • Jullie weten allebei hoe je je hond op een positieve manier rustig kunt houden.
 • Jullie zijn allebei fysiek in staat om je hond zonder correcties op 1 plaats te houden en niet mee te lopen als hij trekt.

Meenemen: 

 • liefst: tuigje met bevestiging bovenop
 • halsband
 • korte lijn, lengte tussen 1.60 en 2.00 meter
 • lange lijn, lengte tussen 3.00 en 5.00 meter (alle lijnen zijn ook verkrijgbaar in de shop en kun je gerust uitproberen)
 • Kleine superlekkere beloningen
 • 2 lievelingsspeeltjes van je hond
 • lekkere kluif, gevulde Kong oid
 • Bench, kleed of iets dergelijks

Na deze dag:
Heb je veel kennis en tools om gericht met je hond aan de slag te gaan. Nu is het tijd om kilometers te maken!
De deelnemers die de hele dag aanwezig zijn geweest (met of zonder hond) krijgen een 10% kortingscode voor deelname aan de trainingsdag in oktober.
Wil je na deze dag liever verder met individuele begeleiding? Dat kan! Je kunt in privésessies onder mijn begeleiding aan de slag om de gekozen technieken verder te implementeren en te finetunen. Deze lessen plannen we samen in en vallen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 15:00 uur.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant