Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 BAT Lezing en mini workshop - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kom naar de BAT lezing & mini workshop en leer meer over deze leuke methode.

  • 2,5 uur durende lezing en mini-workshop, zonder hond
  • leer hoe je het gedrag van je hond weer op de rit kunt krijgen: een helder stappenplan.
  • onderwerpen: wat is BAT, wanneer kun je BAT inzetten
  • bespreken kleine lichaamstaal door middel van videoclips
  • hoe ziet een BAT sessie eruit
  • leer meer over lichaamstaal of BAT bij honden
  • geen voorkennis vereist

Na de lezing heb je een goed beeld van de BAT methode en hoe je in grote lijnen zelf de methode kunt toepassen. De ticketprijs is per persoon.
Je kunt door middel van het stappenplan zelf aan de slag.

Behavior Adjustment Training: een methode om gedrag van je hond te veranderen.

Het unieke aan BAT is dat je je hond begeleidt en laat leren zónder dat je hem beloont of corrigeert. Deze methode wordt bijvoorbeeld ingezet bij angstige of reactieve of agressieve honden die geen lekkers aannemen. Je kunt BAT ook inzetten bij honden die opgefokt of gefrustreerd zijn omdat ze ergens heen willen of omdat ze met andere honden willen spelen.

Samengevat is BAT een methode waarmee je honden kunt leren met de prikkels (mensen, honden etc) van alledag om te gaan. Je leert je hond op eigen pootjes te staan. Zelfstandig én in contact met jou.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Ga naar de bovenkant