Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Behendigheid Starters - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze cursus Behendigheid Starters bestaat uit 5 praktijklessen + 1 theorieles. We leren de toestellen aan en zorgen we dat de honden vrij en vrolijk de onderdelen nemen: A-schutting, wipwap, kattenloop, breedte/hoogtesprongen, tunnels en slurf.

Voorbereiding: je hond is minimaal 10 maanden oud, heeft niveau Puber 1, kan korte stukjes los trainen en is goed tot rust te brengen. Geen blaf/uitvalgedrag of angst.

Data:
Theorieles  – vrijdag 11 november 2022 (zonder hond)
Les 1 – vrijdag 18 november 2022
Les 2 – vrijdag 25 november 2022
Les 3 – vrijdag 2 december 2022
Les 4 – vrijdag 9 december 2022
16 december geen les
Les 5 – vrijdag 23 december 2022

Meenemen:
– gewone halsband, tuigje of korthouder
– gewone, lichte lijn 1.80 meter
– 3-5 meter lijn (als je hebt-evt kun je deze ter plekke lenen)
– 2 lievelingsspeeltjes zonder piep
– superlekkere beloningen.
– een lekker botje, kluif of gevulde Kong

Belangrijk: Laat je hond voor de les uit in je eigen wijk en zorg dat hij zijn laatste maaltijd minimaal 1,5 uur voor de autorit gegeten heeft om maagproblemen te voorkomen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant