Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Groepsboeking Workshop Koud Wild 2020 - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De groepsworkshop wordt geboekt als groep: trainingstijd 4 personen 1 uur of 6 personen 1,5 uur inclusief gebruik van koud wild.

Inhoud workshop:
We beginnen de workshop eenvoudig met een vacht- of veerdummies en breiden dit verder uit naar het apporteren echt (koud) wild. Aan bod komen verschillende soorten klein wild.
Centraal staat het netjes dragen en brengen van wild. Voorkomen van ongewenst gedrag zoals knagen, schudden en weglopen met het wild. Ook hier gelden en werken we aan de regels van het netjes en respectvol apporteren.

Het trainen van steadiness is belangrijk onderdeel van koudwild-training. In uitlaatgebieden rennen er immers ook konijnen rond??

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant