Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Samenwerken vanuit contact - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lijkt het soms wel alsof je hond op een andere planeet zit? Wil je het samenwerken met je hond verbeteren?

Tijdens de workshop “Samenwerken vanuit contact” ga je oefenen met het leren voelen wat er gebeurt in het contact tussen jou en je hond. Op deze wijze kun je het contact met je hond verdiepen. Het samenwerken met je hond krijgt een andere, diepere dimensie.

We starten met een stukje theorie. Daarna ga je concreet aan de slag met het (weer) leren voelen van contact óf het kunnen verdiepen van contact dat je al hebt. Belangrijk uitgangspunt hierin is dat je ook contact met jezelf kunt of wilt leren maken.

Interactief:

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, wel is het van belang dat je open kunt staan voor zelfonderzoek. Naast het werken met je hond doe je ook oefeningen met andere cursisten, zodat verbaal terug gegeven kan worden wat er gebeurt in het contact. Vervolgens wordt de link gelegd naar het contact met je eigen hond.

Deze workshop heeft een mindful karakter en de theoretische onderbouwing is gebaseerd op de haptonomie. De workshop wordt gegeven door een gediplomeerd humaan therapeut met ruime ervaring in het begeleiden van mens/hond combinaties.

Voorkennis

  • Geen specifieke voorkennis
  • Je hond kan tussendoor even rustig op de plaats of op een koele plek in een bench blijven.
  • Je kunt je hond fysiek op zijn plaats houden zonder te corrigeren.
  • Je hond heeft geen overmatige angst of agressie naar andere honden/mensen.

Nodig

  • Neem zijn/haar eigen kleed mee
  • Speeltjes
  • Kleine lekkere beloningen.
  • Als je hebt: een gevulde Kong

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant