Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/b/2/coachjehond.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/class-wcpdf-templates-main.php on line 84 Speurcursus Bos Basis - Coachjehond
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Speurcursus Bos Basis bestaat uit: 1 theorieles en 6 praktijklessen van 50 minuten. De groep bestaat uit maximaal 3 honden.
Let op: als je hond nog niet eerder met een groepsles bij Coachjehond heeft meegedaan, dan boek je ook de voorbereidende, individuele les Deze les plannen we samen en valt ruim voor de datum van Les 1.

Theorie: zondag 13 september om 13:00 uur.
Theorielessen zijn zonder hond. Je krijgt uitleg over de cursus, wat je nodig hebt, de achtergrond van het speuren en we bespreken de eerste oefeningen.

Praktijklessen:
Les 1  – zondag 20 september om 12:30 uur
Les 2 – zondag 4 oktober om 12:30 uur
Les 3 – zondag 18 oktober om 12:30 uur
Les 4 – zondag 8 november om 12:30 uur
Les 5 – zondag 22 november om 12:30 uur
Les 6 – zondag 13 december om 12:30 uur

De lessen duren 50 minuten.
Bovenstaande data sta je ingeroosterd voor training; er is voor deze cursus in principe geen inhaalmogelijkheid. Mocht je een keer niet kunnen, vraag dan in de groeps-app of iemand wil ruilen.
Locatie praktijklessen:
De theorie is in de Indoor Trainingshal: Grevelingstraat 71-i, 2161WE Lisse.
De locatie van de praktijklessen varieert per les. De woensdag voor de les zet ik het exacte adres in de groeps-app.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant