Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op: ivm de Corona maatregelen bestaat de basiscursus uit 8 praktijklessen van 45 minuten in groepjes van max 4 deelnemers. Je traint 1x per week in de hondenschool.
Thuis train je 3 x per dag 5 – 10 minuten. De oefeningen zijn beschikbaar in online instructie video’s.

Let op: als je hond nog niet eerder met een groepsles bij Coachjehond heeft meegedaan, dan boek je ook de voorbereidende, individuele les. Deze les plannen we samen en valt ruim voor de datum van Les 1.

Data:
Les 1: donderdag 27 augustus om 20:00 uur
Les 2: donderdag 3 september om 20:00 uur
Les 3: donderdag 10 september om 20:00 uur
Les 4: donderdag 17 september om 20:00 uur
Les 5: donderdag 24 september om 20:00 uur
Les 6: donderdag 1 oktober om 20:00 uur
Les 7: donderdag 8 oktober om 20:00 uur
Les 8: donderdag 15 oktober om 20:00 uur

Bovenstaande data sta je ingeroosterd voor training. Als je een les niet kunt, kun je in de groepsapp een voorstel doen om te ruilen met iemand uit de parallel groep. Lukt dat niet, kom dan sowieso meekijken. Omdat we met kleine groepen werken, is het alleen mogelijk om een les in te halen als er in de corresponderende les een plek vrijgekomen is.

Meenemen:
Bekijk algemene cursusinformatie na inschrijving bij Mijn Account > Memberships  > Basiscursus

Belangrijk: Laat je hond voor de les uit in je eigen wijk en zorg dat hij zijn laatste maaltijd minimaal 1,5 uur voor de autorit gegeten heeft om maagproblemen te voorkomen.

Wil je zorgen dat je hond aangelijnd uit de auto komt? Het is niet toegestaan om honden op het terrein los te laten lopen.
Je kunt parkeren in de Coachjehond-parkeervakken voor de deur of in de parkeervakken in de wijk. We hebben de afspraak dat onze cursisten niet bij andere bedrijven parkeren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant